На Різдво Трамп запитав у хлопчика, чи досі він вірить у Санту

630_360_1521718201-2675

Під час телефонної розмови з одним із американських дітлахів, який хотів дізнатися про маршрут Санта-Клауса на Різдво, президент США Дональд Трамп спитав у дитини, чи досі він вірить у існування цього казкового героя.

Про це повідомило ввечері понеділка американське центральне видання The Hill із посиланням на стенограму, оприлюднену Білим домом.

«Згідно з доповіддю Білого дому, президент сидів у парадній їдальні перед каміном, під портретом президента Лінкольна та розмовляв з дитиною на ім'я Колеман», - зазначає видання.

Президент привітав хлопця зі святом і поставив йому кілька запитань.

«З Різдвом Христовим. Як у тебе справи? Скільки тобі років? ... Ти добре займаєшся в школі? Чи ти досі віриш у Санту?» - наводить видання уривки із запитань президента, представлені в доповіді Білого дому.

У момент, коли президент спитав хлопця, чи вірить він у Санта-Клауса, в розмові виникла нетривала пауза, коли дитина щось відповідала Трампу. Згідно із записами невідомо, що саме сказав Колеман президенту.

«Тому що у сім років – це неочевидно, так?» - зазначив Трамп. Наступна фраза, якою хлопець відповів на цю репліку, розсмішила Трампа.

Як повідомляє видання, нинішній президент США Дональд Трамп разом із першою леді Меланією у переддень Різдва приєдналися до колл-центру Північноамериканського Командування аерокосмічної оборони (NORAD), яке протягом кількох десятиліть відстежує в режимі бойового чергування переміщення Санта-Клауса та відповідає про це на телефонні дзвінки дітям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: