Львів'ян запрошують на благодійний вечір святкування Старого Нового року

dsc1690-1bd18162c4baff00fcecc499ea93262a

У Львові 13 січня о 18.00 год. у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, що на вул. Хуторівка, 35 відбудеться благодійне свято «В гостях у Василя та Маланки».

У Львові, 13 січня о 18.00 год., у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, що на вул. Хуторівка, 35 відбудеться благодійне свято «В гостях у Василя та Маланки».

Повідомляє прес-служба ЛМР.

«Свято „В гостях у Василя та Маланки“ — це не лише змога відчути унікальний дух єдності і автентичних традицій, але також реальна можливість зробити добру справу. Щороку захід має конкретну благодійну мету. Цього разу будемо допомагати Шпиталю Шептицького у здійсненні великого задуму — відкритті хірургічного відділення. Також залучені кошти скеруємо на розвиток соціального служіння Церкви, зокрема на працю із нечуючими», — розповідає в.о. керівника БО «Фундація Духовного Відродження» отець-диякон Ігор Колбасюк.

Організатори зазначають, що на заході лунатиме коляда із Іриною Долею та Назаром Савком, відбудуться виступи відомих гуртів «Rockoko» та «ЯгОди». А поринути у світ театру присутнім допоможуть «Майстерня мистецького простору», та «І люди, і ляльки». Також відбудеться показ українських вишиванок різних епох під спів хору «Слідами Херувимів». Для дітей відбудуться майстер-класи та квест-забави.

Додамо, що організатором події є БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.

У повідомленні йдеться, що співорганізатори заходу «В гостях у Василя та Маланки» націлені на допомогу Шпиталю Шептицького. Адже коли хірургічне відділення у Шпиталі знову запрацює, то люди, у яких немає коштів, аби оплатити необхідні операції, отримають до них доступ на благодійних засадах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: