Стали відомі деталі навчань ДСНС у готелі «Дністер»

1638282
Фото: ілюстративне

Сьогодні, 26 грудня в готелі «Дністер» відбулися пожежно-тактичні навчання по ліквідації пожеж та пошуку й рятуванню потерпілих.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

У навчаннях взяли участь керівництво готелю, адміністрація, персонал, пожежно-рятувальні підрозділи Державної служби України у надзвичайних ситуацій та екстрених служб Львова.

Мета цих навчань - відпрацювання спільних дій аварійно-рятувальних підрозділів ДСНС з адміністрацією об’єкту та аварійними службами Львова, та тактики дій особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області у випадку виникнення пожежі.

Для навчання була вигадана ціла легенда: персонал начебто відчув запах диму, після чого повідомили про пожежу Службу порятунку «101». Потім відбулась евакуація. Втім, за легендою, на 3 - 9 поверхах в номерах залишились люди, бо були сильно задимлені. Пожежно-рятувальні підрозділи, негайно приступили до проведення робіт з пошуку та порятунку людей. Рятувальники, за допомогою автопідіймача евакуювали свіже повітря, одягнувши у рятувальні пристрої аби захистити від токсичного диму. Відтак деесенесники успішно ліквідували умовну пожежу. Приміщення готелю ще раз перевірили на наявність потерпілих. По завершенню усіх робіт оголосили ліквідацію пожежі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: