У Львові в день св. Миколая волонтери рознесли подарунки для 2800 дітей з малозабезпечених та багатодітних родин (фото)

IMG_3006

У Львові підбили підсумки щорічної доброчинної акції «Миколай про тебе не забуде!»

Цьогоріч, за словами організаторів, подарунки від помічників св. Миколая отримали 2800 дітей з багатодітних та малозабезпечених родин і дітки учасників АТО.

«Впродовж 5 днів, з 13 по 17 грудня 2018 року, у Львівському Палаці Мистецтв волонтери акції завзято працювали на Фабриці Чудотворця та пакували подаруночки для потребуючої малечі. Подарунки на Фабрику приносили небайдужі  львів’яни, гості міста, партнери акції, - розповідають організатори. - А ввечері 18 грудня помічники Святого Миколая в червоних шапочках, з великими червоними мішками прийшли в гості до 2800 діток Львова та передали  їм подарунки від Чудотворця.

 

«Також завдяки ініціативі збору книг-подарунків “Книги для Святого Миколая”, що проводилась в рамках акції “Миколай про Тебе не забуде” та за підтримки книгарень міста Львова ми зібрали близько 5 тисяч книг, - йдеться у повідомленні.

Цього року волонтерами-помічниками Чудотворця стали 500 небайдужих людей. Також до акції долучилися близько 40 волонтерів-водіїв, які у вечір 18 грудня розвозили Помічників з подарунками до дітлахів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: