Укравтодор обмежив рух транспорту у трьох областях

16386855_953333948099856_8080502743445439876_n_650x410

У середу, 26 грудня, Укравтодор обмежив рух вантажного та громадського транспорту в трьох областях, але дозволив в Дніпропетровській області.

Про це повідомляє НВ.

«Розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух великовантажного і громадського транспорту в Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях. У Дніпропетровській області знято обмеження руху», - йдеться в повідомленні.

Станом на 14.00 ускладнено рух в Полтавській області на автодорозі М-03 між селом Красногорівка Великобагачанського району і селом Бригадирівка Хорольського району (пробка близько 22 км). Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. Рух періодично поновлюється. Всього залучено 24 одиниць техніки та 44 спеціаліста. Розгорнуто три пересувних пункти обігріву.

Також ускладнено рух на автодорозі Золотоноша - Кременчук (траса Н-08) поблизу села Липове протяжністю близько 15 км. Організовано пункт обігріву в приміщенні школи села Святилівка (залишається 25 людина). Всього залучено 9 одиниць техніки та 21 спеціаліст, задіяно два пересувних пункти обігріву. У зв'язку з ускладненням ситуації в Полтавську область додатково спрямовано важку інженерну техніку ДСНС.

«На інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця», - підкреслили в держслужбі.

Всього ж рятувальники надали допомогу в буксируванні більш 786 транспортних засобів, в яких знаходилося близько 1,7 тис. осіб.

Нагадаємо, Україну накрили завірюхи і снігопади. Через це на дорогах у низці областей були введені обмеження руху транспорту. Погіршення погодних умов очікується і в четвер, 27 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: