У Львівській області відкрили Навчально-практичний центр харчових технологій (фото)

IMG_3765_1545918692_4032x3024_1_0
Фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 27 грудня, у Сокалі відкрили навчально-практичний центр харчових технологій.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

У повідомленні йдеться, що центр обладнаний обладнанням для навчання та виробництва хлібо-булочних та кондитерських виробів: електричними плитами, робочими столами, холодильниками, паро-конвекційною піччю, приладами для гастрономічних виробів, блендерами та міксерами.

Фото: прес-служба ЛОДА

На відкриття навчально-практичного центру харчових технологій залучено 550 тис грн, а на капітальний ремонт ліцею –  818 тис грн. Головною метою центру, зазначається, є впровадження у навчальний процес новітніх виробничих технологій із застосуванням сучасного обладнання, інструментів, розширення співробітництва і взаємодії з підприємствами-замовниками кадрів.

Фото: прес-служба ЛОДА

«У підпорядкуванні Львівської обласної державної адміністрації є 33 навчальні заклади, де основним пріоритетом виступає особистий потенціал розвитку того чи іншого закладу. У межах програми «Розвиток освіти Львівщини» на заклади професійної освіти області у 2018 році виділено 50 млн грн. Кошти були спрямовані на два напрями: енергозбереження та створення належних умови навчання для учнів. Така фінансова допомога - це можливість мотивувати навчальні заклади, адже шанс на розвиток мають всі. Вимоги роботодавців сьогодні змінилися і навчальні заклади, які готують майбутніх спеціалістів мають відповідати цим критеріям», - розповіла директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Додамо, що Сокальський професійний ліцей здійснює підготовку кваліфікованих робітників для громадського харчування, сфери обслуговування, будівельної та автомобільної галузей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: