У Львові за два місяці від підписання договорів з перевізниками зафіксували лише одне порушення

48939715_1589528684524603_3795572954364903424_n
Роман Пасічний.

ГО «За якісний транспорт» звернеться до ЛКП «Львівавтодор» з вимогою надати дані GPS-трекерів від моменту підписання договорів з перевізниками до вчорашнього дня, оскільки за два місяці було зафіксоване лише одне порушення.

«Читаючи вчорашні новини про перші штрафи, які сплати наші перевізники, ми розуміємо, що це нова схема легалізації порушень. Тому наша громадська організація звернеться в ЛКП «Львівавтодор», щоб там надали дані GPS-трекерів від моменту підписання договорів до вчорашнього дня.

Ми проаналізуємо, чи за цей період було лишень одне порушення зі сторони перевізників, бо, згідно з договором, якщо протягом трьох дні на одному із об’єктів конкурсу було менше 80% автобусів, то це за собою тягне на штрафні санкції», – йдеться у заяві громадської організації.

«Ми сумніваємось у тому, що протягом двох місяців (від коли діють договори), тільки один раз перевізники порушили цей договір. Тому якщо будуть виявлені такі зловживання зі сторони управління транспорту, то ми скеруємо заяву до правоохоронних органів за статтею 364 ККУ(зловживання владою або службовим становищем)», – зазначив голова правління ГО «МІКЦ «За якісний транспорт» Роман Пасічний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: