Львівщина лідирує за кількістю медзакладів, що уклали договори з Національною службою здоров'я

IMG_4537
Фото ілюстративне

Про це сьогодні, 28 грудня, повідомила директорка департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірина Микичак, - пише прес-служба ЛОДА.

Сьогодні, на підбитті підсумків року, Ірина Микичак назвала, скільки закладів охорони здоров'я вже підписали договори з НСЗУ. «Львівщина є першою серед областей України по укладанню договорів з НСЗУ, - розповіла Ірина Микичак. - 38 закладів охорони здоров’я стали партнерами НСЗУ в перші дві хвилі, а вже 100 закладів подали заявки для участі в третій хвилі. До них піде вагомий фінансовий ресурс».

Також Ірина Микичак додала, що завершується подача заявок на конкурс мікропроектів, що є реальною можливістю покращення матеріально-технічної бази закладів.

Про кроки реформи, які відбудуться в наступних роках, розповів т.в.о. заступника директора департаменту Андрій Васько. «У 2018 році вже завершується реформа первинки і спостерігається збільшення фінансування від НСЗУ за новими правилами. Вже з 2019 року планується запровадження реформи на рівні спеціалізованої амбулаторної допомоги  (урядова програма «Безкоштовна діагностика»). Реімбурсація лікарських засобів буде відбуватися через НСЗУ.  Інтенсивніше включайтеся в процес реформ, визначайтеся, з якою медичною інформаційною системою вам буде зручно працювати», - наголосив Андрій Васько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: