У Яворові розбудують центр підготовки паралімпійців за 156 мільйонів

10922398_341280762733852_7481182555716790750_o1

Роботи завершать до кінця 2020 року.

«Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України, що розташований в селі Яворів (Турківський район), підписав чотири договори на загальну суму 156 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодами, у Яворові побудують лижеролерну асфальтовану спортивно-реабілітаційну трасу на території центру за 114 млн грн. На цій трасі паралімпійці зможуть займатися велосипедним спортом та тренуватися в теплі пори року на спеціальних ролерах. Тут також проводитимуть реабілітацію для людей на візках. При цьому фірма отримає 861 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 1,5 млн грн.

Також на території центру збудують реабілітаційно-спортивний корпус за 34 млн грн. Приміщення матиме три поверхи. В середині буде басейн, лазня, спальня та вестибюль. Також будуть реабілітаційні та тренувальні зали, ванні та масажні кімнати. Фірма зробить електропідігрів приміщень і даху та усі інженерні системи: каналізацію, освітлення, пожежні системи, водопостачання тощо. Будівництво завершать до жовтня 2019 року.

Спортивно-реабілітаційний центр також придбає п’ять установок для штучного засніження та розпилення снігу

Додамо, що «Західний реабілітаційно-спортивний центр» стане основною базою, де паралімпійці зможуть тренуватися з зимових видів спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: