Бойовики на Донбасі зірвали режим тиші, один військовий поранений

0becdca6-5a23-4088-9e45-38df871da98d

Упродовж доби 28 грудня у зоні бойових дій на Донбасі бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовослужбовець дістав поранення.

Крім того, бойовики порушили тишу у перший же день нового перемир'я, , повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

За даними штабу, бойовики обстрілювали позиції військ у районах населених пунктів Болотене, Станиця Луганська на Луганському напрямку, поблизу селищ Славне, Тарамчук, Опитне, Піски на Донецькому напрямку, в районі населених пунктів Павлопіль, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку.

Обстрілів з мінометів зазнали позиції військ поблизу селищ Новотошківське та Гнутове на Луганському та Маріупольському напрямках.

Також у штабі зазначили, що попри домовленості щодо введення режиму «тиша» на всій лінії бойового зіткнення з 29 грудня, протягом поточної доби бойовики відкривали вогонь по позиціях військ поблизу селища Залізне, що на Горлівському напрямку. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил протягом поточної доби немає.

Нагадаємо, 27 грудня безпекова підгрупа Тристоронньої контактної групи домовилася про введення режиму тиші в зоні бойових дій на Донбасі з 29 грудня.

Українська сторона зазначила, що цей режим тиші треба максимально використати для ремонту пошкоджених об'єктів критичної інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: