Фільми для святкового настрою. Вибір редакції

Portrait of the Real Santa Claus watching TV
radiotimes.com

Коли за вікном мороз, а ви залишились вдома, редакція Дивись.info радить вам не нудьгувати, а влаштувати домашній кінопоказ найкращих святкових фільмів. Адже як сказав Альфред Хічкок: «Кіно - це життя, з якого вивели плями нудьги».

Коли за вікном мороз, а ви залишились вдома, редакція Дивись.info радить не нудьгувати, а влаштувати домашній кінопоказ найкращих святкових фільмів. Адже як сказав Альфред Хічкок: «Кіно - це життя, з якого вивели плями нудьги».

 «Реальна любов»

Якщо ви прагнете додати у своє життя трішки романтики, радимо переглянути комедію "Реальна любов". Сюжет складається з дев'яти історій, які паралельно розвиваються. У стрічці над головними героями витає саме почуття любові. Кожен герой напередодні Різдва прагне віднайти ключ до серця дорогої людини. Чи вдасться це їм, можете дізнатись лише переглянувши цю зворушливу мелодраму з елементами комедії.

musthave.ua

«Відпочинок за обміном»

Романтична комедія з Камерон Діаз та Кейт Вінслет у головних ролях. Красуні у стрічці спочатку переживають проблеми з хлопцями, але напередодні Різдва обмінюються будинками в країнах одна одної, і зустрічають там місцевих хлопців. Але ось чи зможуть вони закохатись...

vogue.ua

«Дуже погані матусі 2»

Продовження американської комедії "Погані матусі" зі слоганом "Новий рік підкрався непомітно" демонструє глядачам відносини дорослих доньок зі своїми матусями.

Підготовка до Різдва не віщувала для головних героїнь нічого несподіваного, поки до них не приїхали без попередження їхні матері. Дівчата не надто раді такому повороту подій, адже тоді вони змушені вислуховувати їхні моральні настанови. Але вони не очікували, що їх матері готові піти на все що завгодно, щоб внести свої корективи і зустрічати свято по-своєму.

stack.com.au

«Хто в домі тато 2»

Естафету від "поганих матусь" отримують татусі із комедійної стрічки "Хто в домі тато 2". У першій частині головні герої (біологічний батько та прийомний) змагались між собою за увагу дітей та їхньої мами. Втім у другій частині до їхнього будинку на Різдво приїжджають дідусі. І якщо батьки примудрилися порозумітися, то ніхто із упертих представників старшого покоління не збирається ділитися любов'ю онуків.

Спроби дорослих синів домовитись сходять нанівець, адже один дідусь - мачо старого гарту, а інший - чутливий спокійний чоловік. Чи вирішиться подвійна проблема батьків і дітей?

droidetv.wixsite.com

«Сам удома 1,2»

Який же рейтинг різдвяних фільмів без улюбленої дилогії "Сам вдома" з Маколей Калкіним. Першу частину цієї святкової комедії зняли ще 28 років тому, у 1990 році. Втім цей фільм залишається на першому місці навіть у сучасних дітей. Адже у стрічці глядачі можуть побачити майстерну гру акторів, втілену у комічних сценах, а ще й відчути дух Різдва.

Тут варто лише згадати українську колядку "Щедрик", яка звучить у фільмі англійською мовою у виконанні церковного хору. Отож у стрічці головний герой, який залишився вдома сам, робить все, що його душі завгодно, однак незабаром Кевін дізнається, що парочка бандитів хоче пограбувати його будинок. Грабіжники навіть не здогадуються, з чим їм доведеться зіткнутися, адже хлопчик як слід підготувався до їх приходу.

Flickr

Друга ж частина різдвяної комедії здобула навіть більшу популярність. Адже зйомки проходили в "місті, яке ніколи не спить", Нью-Йорку. І навіть там Кевіну не судилося бути довго одному, його старі приятелі, шахраї Гарі і Марв втекли з в'язниці, куди вони потрапили стараннями Кевіна. І треба ж їм було потрапити саме в те місто, де Кевін планував розважитися. Нові пастки вже чекають горе-бандитів.

hollywoodreporter.com

«Диво на 34-ій вулиці»

Ремейк фільму "Диво на 34-вулиці" 1947 року, зняли 24 роки тому, але навіть сьогодні тема фільму є актуальною, особливо для скептиків.

Героїня стрічки, вже в шестирічному віці не вірить в чудо, тому що мама розповіла їй про те, що Санти насправді не існує. Дівчинка все рівно склала список побажань для Санта Клауса, хоч і не вірить, що її мрії здійсняться. Але скоро все зміниться ...

Kino-Kingdom

  «Санта Клаус»

Із назви фільму легко можна зрозуміти, про кого йдеться у стрічці. Втім не все так казково спочатку. Головний герой виявив дивного старого на даху свого будинку і намагався його зігнати, втім так сильно налякав його, що у старого чоловіка стався серцевий напад.

Від сина він дізнався, що дивний старий - це Санта Клаус. І тепер доведеться головному герою виконувати роботу Санти. Він навіть і не міг подумати, що у нього виросте величезний живіт, і посивіє волосся. Ось такого Різдва він собі ніколи не міг навіть уявити.

ufamama

 «Ельф»

Неймовірно атмосферний фільм "Ельф" розповідає про хлопчика з дитячого притулку, який заповз в мішок до Санта-Клауса і став прийомним сином одного з його ельфів. Але коли головний герой подорослішав, він відправився на пошуки свого рідного батька, втім виявилося, що того хвилює тільки бізнес, а власний син йому байдужий.

Чи вдалось хлопцю полагодити з батьком дивіться у фільмі.

independent.com.ua

«Різдвяна історія»

Екранізація повісті Чарлза Діккенза може спочатку здатись надто серйозною та, завдяки характеру головного персонажа, похмурою. Так, саме похмурою, адже розповідь у фільмі йдеться про відомого скнару Скруджа, для якого єдиною цінністю в житті є лише гроші.

Але попри це, стрічка є неймовірно повчальною, як для малечі, так і для дорослих. Тому, радимо цей фільм подивитись саме тим, хто, поміж роботою геть забув, що таке свято.

globalwomenconnected.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: