На Львівщині відкрили групу для осіб з інтелектуальними порушеннями

4_1546092838_613x385.9984375_3_0
Фото: ЛОДА

Вчора, 28 грудня, на Старосамбірщині в КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат»відбулося відкриття групи підтриманого проживання для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень.

Вчора, 28 грудня, на Старосамбірщині в КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» відбулося відкриття групи підтриманого проживання для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень.

"Для відділення придбали та встановили все необхідне сучасне кухонне обладнання: електроплиту, духовку, мікрохвильову піч, посуд, холодильник, меблі та інший інвентар. Відтак, 7 дівчат, які проживатимуть у відділенні, матимуть можливість самі приготувати собі страви на свій смак. Для дівчат також облаштували перукарню", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, реконструкцію приміщення провели в межах Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2019 роки (утеплення зовнішніх огороджувальних конструкцій та горища, заміна дахового покриття, замінна віконних та дверних блоків на енергозберігаючі).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: