На вул. Карманського зведуть дві житлові багатоповерхівки

16 ТзОВ Гіацинт-Люкс_вул. Карманського, 7-А (№1 на гп) (5)

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво двох багатоповерхових  житлових будинків в межах історичного ареалу Львова, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво двох багатоповерхових житлових будинків у межах історичного ареалу Львова, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема виконком видав ТзОВ “Гіацинт-Люкс“ містобудівні умови та обмеження на будівництво двох багатоквартирних будинків з підземним паркінгом та громадськими приміщеннями на вулиці Карманського, 7а.

Земельна ділянка, на якій зведуть будинки має площу 1,2086 га і належить до земель житлової та громадської забудови. Функціональне призначення земельної ділянки – зони Ж-2 і Ж-3 – зони малоповерхової та багатоповерхової забудови. Ділянка розташована у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови, у межах історичного ареалу міста.

Гранично допустима висота першого будинку становить 24.м, а другого – 34.м Максимальний відсоток забудови – 40%.

Містобудівні умови затвердили з умовою, що буде представлений доопрацьований детальний проект та візуалізація новобудов, щоб вони вписувалися в навколишню забудову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: