На свята ДСНС переходить на посилений режим несення служби

86335740
dun.at.ua

На період новорічних свят підрозділи ДСНС України переходять на посилений режим несення служби та перебувають в готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Повідомляється, що у кожному регіоні країни проводиться уточнення місць масових заходів, посилено моніторинг щодо пожежної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах та об’єктах державного значення та здійснюються профілактичні відпрацювання з населенням щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

"З 30 грудня по 2 січня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення новорічних святкувань, та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій. Також буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей", - йдеться у повідомленні.

До 9-ї ранку 2 січня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч рятувальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: