Найфеєричніші Новорічні ялинки у світі (фото)

feb770228d649dcd23aac2db17b2b632
Фото: ялинка у Вільнюсі

До них з'їжджаються туристи з різних куточків планети, їх просто неможливо обійти поглядом, бо вони — прекрасні, чарівні, неповторні. Вони — це найкрасивіші різдвяні ялинки світу.

Пустунчик заглянув до різних куточків Землі та зібрав для Тебе найрозкішніші новорічні дерева. Милуйся і насолоджуйся! Ці дивовижні ялинки точно не залишать тебе байдужим.

Париж, Франція

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 1

Чарівна перевернута ялинка висотою 25 метрів прикрашає паризький універмаг Galeries Lafayette. Хотів би побачити її наживо?

Мельбурн, Австралія

Півмільйона різнокольорових деталей Lego — саме стільки частин конструктора знадобилося для побудови розкішної новорічної ялинки в Мельбурні.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 2

Вільнюс, Литва

Кафедральна площа у Вільнюсі та її приголомшлива новорічна ялинка. Правда, нагадує будиночок муммі-тролів?

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 3

Нью-Йорк, США

Неперевершена різдвяна красуня в оточенні ангелів, Рокфеллер-центр, Нью-Йорк.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 3

Тегусігальпа, Гондурас

Одна із найбільш приголомшливих новорічних ялинок — жива. У її створенні брали участь три тисячі людей. Завдяки своїм розмірам зелена красуня навіть потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 4

Губбіо, Італія

Якщо на Різдво Тобі вдасться побувати в італійському місті Губбіо, вважай, що Тобі неабияк пощастило. Помилуватися головною ялинкою тут можна з будь-якого куточка міста, адже розміщена вона на горі Інджино. Ялинка заввишки 750 метрів, яка потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

Щоб створити таку масштабну новорічну красуню, на схилі гори Інгіно запалюють 1000 величезних барвистих вогнів. 300 зелених кольорових вогнів окреслюють форму дерева, яруси ялинки вимальовують ще 400 вогнів. Для створення зірки на верхівці використовується більш ніж 250 ліхтарів.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 5

Тайбей, Тайвань

Неймовірно красиве видовище у грудні можуть спостерігати жителі міста Тайбей. Щодня після заходу сонця тут починається дивовижне світлове шоу. Висота різдвяного світлодіодного дерева — майже 36 метрів.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 6

Ріо-де-Жанейро, Бразилія

Це чотири фотографії однієї і тієї ж плавучої ялинки на озері в Лагоа (лагуна на території Ріо). Висота різдвяної красуні — 82 метри. Це найбільше різдвяне дерево в світі. Щороку його наряджають по-особливому і влаштовують світлові шоу різних тематик, наприклад, від народження світла вночі до різдвяного виконання бажань.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 7

Вашингтон, США

Аби така величезна мерехтлива красуня прикрасила центр Вашингтона і стала головною ялинкою країни, її довелося тягнути за 7 тисяч верст із самої Аляски.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 8

Біблос, Ліван

В одному з найстаріших портів Землі стоїть приголомшливе диво техніки, яке втілює ідею поєднання стародавніх традицій і новітніх технологій.

Одна сторона його нагадує вітрило, що повертає глядачів у ті часи, коли Біблос був торговим портом. Інша ж — має форму надсучасної мозаїки з жорсткими межами і нерівностями. Різдвяна ялинка символізує єдність поколінь і різних типів людей.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 9

Турин, Італія

Центральна площа Турину Пьяцца Кастелло та її оригінальна різдвяна ялинка зі свічками. Неймовірна краса!

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 10

Лондон, Англія

Англійці, звичайно, у своєму стилі. Кому, як не їм, спаде на думку змайструвати новорічну ялинку із золотих парасольок? Незвичайна споруда прикрашає Claridge's Hotel у Лондоні.

Головні новорічні ялинки світу. Найкрасивіші різдвяні ялинки, фото 11

Абу-Дабі

Найдорожчу в історії різдвяну ялинку встановлюють у люксовому готелі Emirates Palace в Абу-Дабі, інформує УНІАН.

Вартість самого дерева не перевищує кількох тисяч доларів, а от у випадку з ялинковими іграшками рахунок йде вже на мільйони: при їх створенні використовувалися перли, золото, діаманти, сапфіри, смарагди. На ялинку повісили не тільки дорогоцінні кульки, але і ювелірні прикраси: годинники, браслети, намиста.

Ліван, Бейрут

У Лівані чим багаті, тим і раді. Цього року у передмісті Бейруту встановили новорічну ялинку з ... бананів! Для її створення відібрали ще недоспілі фрукти. Так ялинка отримала свій майже природній зелений колір. Оздобили різдвяне "дерево" червоними квітами та новорічними кульками. До процесу прикрашання "ялинки" долучилися місцеві жителі. Висота чудернацького дерева складає більше 3-х метрів. Новорічну інсталяцію оцінили місцеві та туристи, які охоче фотографуються біля неординарної ялинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: