Росіянин двічі "штурмував" кордон з Україною

630_360_1517497981-8010
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Громадянин Росії, якому прикордонники відмовили у пропуску на територію України в пункті пропуску «Тиса», вирішив ще раз випробувати долю у пункті пропуску «Лужанка», запропонувавши військовослужбовцям Мукачівського прикордонного загону хабар.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, учора ввечері до пункту пропуску «Лужанка» автомобілем марки «Ауді» австрійської реєстрації в якості пасажира прибув громадянин Росії.

З метою безперешкодного перетину кордону, росіянин вирішив запропонувати українським прикордонникам хабар. На паспортний контроль 43-річний чоловік надав закордонний паспорт громадянина Російської Федерації вклавши в нього 20 євро. На пропозицію грошової винагороди військовослужбовець відповів категоричною відмовою, попередивши вищевказаного громадянина про кримінальну відповідальність.

В подальшому з’ясувалось, що іноземець вже намагався перетнути українсько-угорський кордон в пункті пропуску «Тиса», але не зміг підтвердити мету свого перебування на території України, через що йому й відмовили у пропуску.

Вартові кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення, а самого правопорушника передали працівникам поліції, які й займаються об’єктивним з’ясуванням вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: