Жорстоке вбивство сім'ї у Вінниці: серед загиблих двоє дітей (фото)

XDCAM0340_01.00_05_26_20.Still004
Фото: Національна поліція

31 грудня близько 15 години до поліції від диспетчера швидкої допомоги надійшло повідомлення, що в квартирі у м. Вінниці виявлено без ознак життя дві жінки та  хлопчика.

3-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями в області голови госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

Швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина. Лікарі швидкої підтвердили смерть трьох людей. Також в квартирі знаходилась 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яку госпіталізували.

На місці події наразі працює слідчо-оперативна група поліції, криміналісти. Проводяться першочергові слідчі дії, зокрема, огляд місця події. За попередньою інформацією, потерпілі загинули від завданих травм голови.

Фото: Національна поліція

На момент приїзду поліцейських в квартирі перебував 30-річний чоловік, який викликав швидку. Його доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

Слідство  відпрацьовує різні версії. Тривають слідчі дії. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство кількох людей). За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Як згодом стало відомо, лікарям не вдалося врятувати дитину. Травми, отримані 3-річною дівчинкою, виявились несумісними з життям. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні.

Після проведення першочергових слідчих дій, на підставі зібраних доказів, за підозрою у вчиненні цього злочину за ст. 208 КПК України працівники поліції затримали родича загиблих, який викликав швидку допомогу.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: