Від початку доби на дорогах Львівщини загинула одна особа, ще 11 травмовано

0-02-05-2fb0f7d90a3ac60731f813808924da99a062aa447b426d315965258905f3ac81_4245d0b3

Сьогодні, 2 січня, на автодорогах Львова та області вже сталося 18 ДТП.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху бути вкрай обережними, очікується погіршення погодних умов.

В умовах, коли проїзна частина мокра та слизька, а видимість обмежена, для водіїв та пішоходів зростають ризики стати учасниками дорожньо-транспортної пригоди. Зокрема сьогодні, 2 січня, на автодорогах Львова та області вже сталися 18 ДТП, з яких 9 – з постраждалими. Внаслідок автопригод одна особа загинула, ще 11 людей отримали тілесні ушкодження.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, закликаємо Вас бути максимально уважними за кермом та ретельно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Водії не перевищуйте безпечну швидкість, маневруйте акуратно, особливо на слизькій дорозі. Обов’язково вмикайте світло фар, щоб краще позначити себе на проїзній частині, та сигнали повороту при зміні напрямку руху. Наближаючись до пішохідних переходів або нерегульованих перехресть, уважно стежте за ситуацією на дорозі та розраховуйте гальмівний шлях. Також не забувайте про ремені безпеки.

Пішоходи, переходьте дорогу лише у призначеному місці. Перед тим, як вийти на проїзну частину, переконайтесь, що до вас не наближається автомобіль і у тому, що водій зможе зупинити транспортний засіб, не вдаючись до екстреного гальмування. Якщо бачите, що такої можливості у водія немає, краще зачекайте зайву хвилину, але збережіть своє життя та здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: