Львів'янин затримав грабіжника, який поранив ножем жінку (фото)

0-02-05-dc2b6fd7dab42bdadcb36758658628e6daead04461adecd8a2d5cb6529ac39d5_f0fb94aa (1)

У середу, 2 січня, близько 20.15 на перехресті вулиць Генерала Чупринки - Київської у Львові на 26-річну жінку, котра поверталась з роботи, напав зловмисник.

Як інформує прес-служба поліції Львівської області, він завдав потерпілий ножових поранень, відібрав у неї сумку та намагався втекти.

Жертва нападника почала кликати на допомогу і на її крики відреагували небайдужі перехожі. Вони повідомили про подію у поліцію, а 31-річний львів'янин, розпочав переслідування, наздогнав та затримав зловмисника, після чого передав його правоохоронцям, які оперативно прибули на місце події.

Особу зловмисника встановлено - ним виявився 40-річний львів'янин, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж.

Потерпіла доставлена у лікарню, зараз медики встановлюють їй діагноз.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч1.ст.187 (розбій)Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: