Що дивитися цієї зими. Кращі серіали січня

MV5BYWM4MTA1ZGMtNTZjZC00MTQyLTk2YjItZTkxNTg2MDJmYTBmXkEyXkFqcGdeQXVyNTA2NjUzNzc@._V1_
фото: imdb.com

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.    

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.    

Молодіжна комедійна драма про статеве дозрівання, режисери останніх «Месників» брати Руссо розкажуть про життя в академії для дітей кілерів, а також як обвалилась фондова біржа на Уолл-стріт 1987 року — в кращих серіалах січня.

Sex Education/Статеве виховання
(11 січня)

Джилліан Андерсон і Аса Баттерфілд в молодіжній комедійній драмі від Netflix Sex Education («Статеве виховання»). Андерсон грає секс-терапевта, а Баттерфілд - її соціально непристосованого сина, який разом з однокласницею відкриває «підпільну» клініку соціальної терапії прямо в школі для того, щоб допомагати своїм сусідам по парті.

https://www.youtube.com/watch?v=o308rJlWKUc

The Passage/Переродження
(14 січня)

The Passage («Переродження») — надприродна драма від FOX, заснована на однойменній серії романів Джастіна Кроніна. Секретний медичний заклад проводить таємний експеримент «Ной», де вчені виявили небезпечний вірус, який посилює фізичні і розумові здібності людини. Вірус може відкрити секрет лікування всіх хвороб, але і в той же час може знищити людську расу.

Deadly Class/Убивчий клас
(16 січня)

Ласкаво просимо в найжорстокішу школу на Землі, де відомі злочинні прізвища вирощують наступне покоління вбивць. Головний герой новинки та адаптації однойменних коміксів Deadly Class («Убивчий клас») — бездомний підліток Маркус Лопес, що випадково потрапив в елітну школу для кілерів, але не розділяє прагнення своїх однокласників до вбивств і злочинів.

Black Monday/Чорний понеділок
(20 січня)

У центрі сюжету новинки від Showtine Black Monday («Чорний понеділок») — події, що відбулися 19 жовтня 1987 року. Уолл-стріт пережив справжню трагедію: трапився найбільший за всю історію обвал ринку. Серіал обіцяє розповісти, що саме призвело до краху системи простою і доступною мовою.

https://www.youtube.com/watch?v=G2u4nCtyBCo

I Am the Night/Я — ніч
(28 січня)

I Am the Night («Я — ніч») — історія молодої дівчини, яка в юному віці залишилася одна під наглядом темношкірої прибиральниці. Через 20 років головна героїня виходить на слід свого справжнього матері, але в той же час відкриває для себе страшні таємниці минулого, які пов'язані, наприклад, зі справою про Чорної Орхідеї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: