Як колядка «Нова радість стала» лунатиме одночасно із 30 міст

630_360_1546534700-301
Фото: укрінформ

У Харкові, в суботу, 12 січня відбудеться акція, в якій найвідоміша українська колядка «Нова радість стала» прозвучить у понад 1000 голосів.

Про це повідомляє Укрінформ.

У повідомленні йдеться, що у 2017 році в акції взяли участь три міста, у 2018-му приєдналися ще два, а цього року акція до акції долучаться 30 міст і сіл України та п’яти інших країн – Великобританії, Австрії, Нідерландів, Польщі та Німеччини.

«Ми координуємося з іншими зимовими фестивалями, центрами культури інших міст з тим, щоб в один день і час – 12 січня о 14:30 – заспівати разом цю відому і улюблену колядку. Сподіваємося, що до її виконання у Харкові долучаться всі учасники вертеп-параду, і «Нова радість» прозвучить більш ніж у 1000 голосів. Хочемо, щоб вона звучала над Україною і захищала всіх як своєрідний купол добра і надії», – розповіла головна координаторка Вертеп-фесту Олена Рофе-Бекетова.

Організатори пропонують кожному взяти участь у цій акції, а також зробити під час співу відеоселфі та розмістити його на своїй сторінці у соціальних мережах, на сторінці Вертеп-Фест у Харкові у Facebook чи Instagram з хештегами #НоваРадість і #ВертепФест2019.

"До події долучаться творчі колективи, громадські організації та державні установи з усієї України: від Львова, Івано-Франківська та Хмельницького до Полтави і Сум, а також Донецької та Луганської областей", - додала координаторка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: