У Львові патрульні поліцейські затримали інтернет-шахрайку (фото)

49400870_1982049
Фото: Патрульна поліція Львівської області

5 січня чоловік повідомив патрульним поліцейським, що через відомий сайт продажу та купівлі товарів, намагався продати свій ноутбук.

Як повідомляє патрульна поліція Львівської області, з чоловіком зв’язалася жінка та повідомила, що придбає техніку та перерахує гроші. Через півгодини жінка зателефонувала, що скинула 6 тисяч гривень на картку і сказала залишити ноутбук на охороні в палаці культури, який неподалік від місця проживання заявника. Звідти його мали забрати.

"Заявник помітив, що гроші не перерахували, адже повідомлення прийшло не від банку, а від звичайного абонента. Чоловік погодився співпрацювати із поліцією. Разом з патрульними зайшли до охорони закладу і зателефонували ймовірному шахраю від імені охоронця" - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, за 20 хвилин приїхало таксі і водій повідомив, що отримав замовлення доставки товару з вулиці Лемківської на вулицю Мулярську. Інспектори встановили, що таксист не має відношення до шахрайських дій і разом з ним в автомобілі поїхали на місце призначення.

За згаданою адресою до таксі підійшла жінка і забрала ноутбук. 43-річну мешканку Пустомитівського району затримали. Після того як їй роз’яснили причину, вона добровільно погодилася проїхати разом з патрульними та заявником у Шевченківський відділ поліції. Там її передали працівникам Карного розшуку.

Виявляється, затримана ймовірно причетна ще до кількох епізодів шахрайства, додають правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: