Найкращі рекламні ролики з різдвяною атмосферою

342

Редакція ІА Дивись.info зібрала шість кращих, на наш погляд, роликів, випущених компаніями напередодні Різдва.

Редакція ІА Дивись.info зібрала шість кращих, на наш погляд, роликів, випущених компаніями напередодні Різдва.

Навіть язик не повертається назвати це рекламою. Відволікаємося, насолоджуємося і налаштовуємося на свята.

Яким буде Різдво без любові?

Зворушлива історія від фінансової групи Erste Group про їжачка, силу дружби і про те, як важливо намагатися бачити в оточуючих лише найкраще.

Поділіться своїм подарунком

Дуже красивий ролик від Apple, знятий в дусі Pixar. Про те, що якщо у тебе є дар, не потрібно його соромитися. Твори і поділися своїми творіннями з іншими. Вони обов'язково це оцінять.

https://www.youtube.com/watch?v=ftaJiGAt-IE

Хлопчик і фортепіано

Універмаги Джон Льюіс посвятили різдвяне відео силі подарунку і тому, як він може вплинути на життя маленького хлопчика. А хлопчиком раптово виявляється Елтон Джон. Фільм починається в теперішньому часі і закінчується в минулому - як раз в той момент, коли маленький Елтон отримав подарунок, який змінив його життя.

https://www.youtube.com/watch?v=mNbSgMEZ_Tw

Новий Санта

Санта, усвідомивши, наскільки недосконалі його дієта і фігура, вирішує зайнятися собою, йде на тренування, змінює стиль харчування і спосіб. Загалом, якщо це не надихне вас почати нове життя - то ми не знаємо, що надихне.

https://www.youtube.com/watch?v=QpKZAFxZvVo

Важлива ніч

У центрі сюжету ролика - історія восьмирічної дівчинки, яка грає, як їй здається, головну роль в житті, і все це - для своєї мами. Дівчинка переживає, нервується, психує, але збирається з силами для того, щоб порадувати маму. Мама, природно, радіє. Ролик настільки зворушливий, що його варто переглядати не тільки напередодні Різдва, але і коли з вами будуть траплятися побутові напади цинізму.

Знову один вдома

У відео 38-річний Маколей Калкін знову у ролі Кевіна, який залишився один вдома на Різдво. Головний герой повторює сцени із фільму, але цього разу – використовуючи сервіс Google Assistant. Протягом ролика Калкін просить гаджети замовити гель після гоління, підвищити температуру у будинку і прийняти піцу від кур’єру. В кінці Маколей Калкін активує «Операцію Кевін».

https://www.youtube.com/watch?v=xKYABI-dGEA

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: