Синютка вимагатиме звільнення керівника львівського облавтодору

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив підготувати звернення до «ДАК «Автомобільні дороги України» щодо звільнення керівника львівського облавтодору.

Про це він заявив під час апаратної наради, передає кореспондент Дивись.info.  

За словами Олега Синютки, він 6 січня проїхав дорогами трьох областей – Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської.

«Мені було дуже прикро, що Львівська область виглядала найгірше. Навіть дорога  державного значення з Рогатина на Львів, коли в'їжджаєш у Львівську область дорога почищена, але не посипана, і думаєш як би в когось не в’їхати. Причому на підйомах стоять фури, які не можуть виїхати. Це на Святий вечір таке «щастя» люди мали. І такі речі призводять до смертельних випадків. Прокуратура порушила провадження за фактом смертельної ДТП на дорозі Львів- Шегині. Підготуйте звернення в «ДАК «Автомобільні дороги України» щодо звільнення керівника львівського облавтодору з займаної посади. Чи буде він сидіти в тюрмі нехай правоохоронні органи і суд вирішують, але миритися з таким безпорядком на дорогах я точно не буду. Підготуйте звернення, бо я точно не бачу його далі керівником на займаній посаді», - заявив Олег Синютка.

Нагадаємо, прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП «Львівський Облавтодор». У четвер, 3 січня, було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП «Львівський Облавтодор», які є відповідальними за утримання автомобільних доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: