На проспекті Шевченка у Львові водій збив пенсіонера та втік

46_main_new.1546805134

Поліцейські просять зголоситись на оперативну лінію 102 очевидців, що допоможе встановити особу водія, котрий скоїв наїзд на пішохода та втік з місця ДТП.   

Як інформує прес-служба поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталась 8 січня близько 13.00 на проспекті Шевченка (поблизу пам’ятника Грушевському) у Львові.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 85-річного львів’янина, після чого поїхав з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом ключиці та був госпіталізований.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Нагадаємо, 8 січня невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 61-річного мешканця одного з сіл Пустомитівського району, після чого поїхав з місця події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: