87 дітей-сиріт на Львівщині отримали житло у 2018 році

st1-uai-1440x960

У 2018 році на Львівщині 87 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа отримали житло за кошти державного та обласного бюджетів.

У 2018 році на Львівщині 87 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа отримали житло за кошти державного та обласного бюджетів.

Про це під час брифінгу розповів начальник Служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис, передає кореспондент Дивись.info.

За його словами, 2018 року з державного бюджету було виділено близько 13,5 млн грн на придбання житла для дітей-сиріт. Крім цього, 7 млн грн було виділено з обласного бюджету. Виділені областю кошти призначалися також і для дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Залучаючи місцеві кошти, ми по державному бюджету купили 21 об’єкт для 28 дітей-сиріт та осіб з їх числа. За кошти місцевого бюджету ми мали 6 млн 912 тис. грн. За ці гроші придбано 21 об’єкт для 45 дітей. Деякі райони і міста, не чекаючи навіть співфінансуваня від нас, придбали додатково житло, зокрема в Сокальському  районі для двох дітей-сиріт, у Львові – 9 квартир, також було придбане житло у Яворівському та Бродівському районах. Загалом торік, якщо сумувати державний і обласний бюджети, ми купили житло 73 дітям і ще 14 дітей отримали його за рахунок місцевих бюджетів. Тобто 87 дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування отримали у власність житло на Львівщині», – розповів Володимир Лис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: