Керівник медицини катастроф Львівщини подав заяву на звільнення

14998542785965f5c667687

Причиною свого звільнення Похмурський назвав протидію з боку директорки департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірини Микичак. 

У четвер, 10 січня, генеральний директор КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Похмурський написав заяву на звільнення за згодою сторін, повідомляє Zaxid.net.

«Учора, 10 січня, я написав заяву на звільнення за згодою сторін. Я не іду, клапнувши дверима. За два роки багато чого вдалося зробити. Зокрема, провів реорганізацію служби в контексті об’єднання трьох великих незалежних структур. Не зважаючи на значний опір та нечистоплотну ринкову конкуренцію, сьогодні у Львові створено одну з найкращих диспетчерських. Та з незрозумілих причин замість підтримки з боку керівника департаменту охорони здоров’я ЛОДА, мені весь час вставляли палки в колеса», - розповів Похмурський.

Він додав, що з серпня 2018 року не розглядаються важливі документи, які стосуються змін, пов’язаних з введенням у дію центральної диспетчерської. Це призвело до того, що цілу область сьогодні обслуговують диспетчери, розраховані тільки на Львів.

«У той же час понад 80 диспетчерів у районах отримують зарплату. Заблокований контроль якості лікувального процесу та інші важливі напрямки. Я не бачу можливості працювати в таких умовах, тому й вирішив звільнитися», - зазначив Похмурський.

Нагадаємо, Львівську медицину катастроф Володимир Похмурський очолив у січня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: