У Львові на хабарі спіймали директора підприємства

ууууаапаау565авк5е1

Зловмисника, котрий намагався передати дві тисячі доларів працівникам Управління захисту економіки у Львівській області, викрили працівники цього ж управління спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та за  процесуального  керівництва обласної прокуратури.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, керівник одного з підприємств намагався передати  неправомірну вигоду у сумі двох тисяч доларів працівникам Управління захисту економіки у Львівській області за непритягнення його та його дружини до кримінальної відповідальності у кримінальному провадженні, відкритому за фактами розкрадання бюджетних коштів, виділених для капітального ремонту автодороги Львівщини.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, раніше відкритому слідчим управлінням поліції Львівщини за матеріалами працівників Управління захисту економіки у Львівській області щодо службового підроблення та розкрадання коштів місцевого бюджету в сумі біля півмільйона гривень, правоохоронці встановили причетність до скоєння цих кримінальних правопорушень директора підприємства, яке безпосередньо виконувало заплановані ремонтні роботи, його дружини, котра є директором та засновником підприємства-субпідрядника, а також інших осіб.

Директора підприємства правоохоронці затримали в одному з закладів громадського харчування у Львові під час передачі усієї суми неправомірної вигоди. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Директора підприємства затримано у порядку ст.208 КПК України. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: