У Києві стався вибух у торговому центрі (відео, фото)

afc3116-tz
Фото: Національна поліція

Один із чоловіків намагався перевірити пожежну сигналізацію в офісному приміщенні, запаливши димову шашку

Сьогодні, 12 січня, близько 12 години, у Києві у торговому центрі на вулиці Борщагівський стався вибух, внаслідок інциденту травм зазнав чоловік.

Про це повідомив у відділі комунікації Національної поліції Києва.

Постраждалого з травмою руки госпіталізовано.

Зазначається, що інцидент стався близько 12:00. На момент вибуху відвідувачів у приміщенні не було. Усіх осіб, які проводили ремонтні роботи, евакуювали.

"За попередньою інформацією, вибух пролунав на третьому поверсі при проведенні ремонтних робіт. Зі слів свідків, один із чоловіків намагався перевірити пожежну сигналізацію в офісному приміщенні, запаливши димову шашку, яка й вибухнула у нього в руці. Ця інформація буде перевірятися", - йдеться у повідомленні.

На місці події працюють поліцейські, вибухотехніки, лікарі "швидкої" та рятувальники. 

Фото: Національна поліція

Евакуйовувати людей почали лише через 2 години після інциденту, повідомила кореспондентка 24 каналу. Як розповів один із відвідувачів, до клієнтів підходили працівники комплексу і просили покинути приміщення.

За словами очевидців, вони почули потужний вибух на поверсі вище. У спортивному центрі на 5 поверсі почала обсипатися штукатурка зі стелі, але працівники продовжували працювати.

На вході до торгового центра "Мармелад" наразі стоїть охорона, яка почне знову пускати людей після того, як роботу закінчать правоохоронці. За їхніми словами, руйнувань самого торгового центру не відбулося, є лише певний обгорілий слід на стіні, поблизу якої пролунав вибух.

Більше - дивіться у сюжеті 24 каналу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: