На Донбасі поранено двох бійців ООС. Втрати окупантів — 7 бойовиків

f9f006bf-a3c8-4385-a333-df0048eb4575

У неділю, 13 січня, російські війська на Донбасі 14 разів обстріляли позиції українських військових. 

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" загарбники двічі обстріляли Об'єднані сили з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка, двічі з гранатометів і стрілецької зброї - неподалік Авдіївки, тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Пісків, з великокаліберних кулеметів - біля селища Опитне, з гранатометів та стрілецької зброї - в районі селища Лебединське, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поруч із селищем Гнутове, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - неподалік селища Березове.

В смузі дії оперативно-тактичного угрупування "Північ" окупанти обстріляли українські позиції з гранатометів в районі населеного пункту Новгородське, з БМП-2, великокаліберних кулеметів - в районі селища Новотошківське, зі стрілецької зброї - на ділянці розведення сил і засобів сторін неподалік Станиці Луганської.

13 січня внаслідок ворожих обстрілів один український військовий зазнав поранення. Натомість вогнем у відповідь Об'єднані сили знищили чотирьох окупантів та поранили ще трьох.

З початку доби 14 січня в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" окупанти били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Новомихайлівка, один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: