Синютка обіцяє, що мешканцям Нового Роздолу відшкодують збитки через аварію на ТЕЦ

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив забезпечити відшкодування збитків мешканцям Нового Роздолу, яких вони зазнали внаслідок аварії на Новороздільській ТЕЦ.

Як повідомив під час апаратної наради директор департаменту ЖКГ Львівської ОДА Назарій Романчук, є випадки прориву батарей та труб у квартирах мешканців, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми повинні тим людям, які постраждали в результаті цієї ситуації, відшкодувати збитки. Тому, треба визначити, кому саме робити відшкодування, а також за рахунок яких ресурсів. Є люди, які допустили певну технічну помилку, і вони відповідно за неї повинні відшкодовувати», – заявив Олег Синютка.

Він також доручив прослідкувати, щоб компенсації отримали саме ті мешканці, які постраждали через аварію.

«Треба провести інвентаризацію, щоби, якщо у людини сталося щось 10 років тому, вона не долучилася до цього «під шумок». І щоб ми чітко визначили винуватця, і за його рахунок відшкодували всі ці кошти», - додав голова ЛОДА.

Він доручив створити робочу комісію, яка б зайнялася відшкодуванням збитків мешканцям.

Нагадаємо, 12 січня на Новороздільській ТЕЦ трапився прорив водопроводу гарячого водопостачання. У зв’язку із аварією, мешканцям міста вимкнули теплопостачання і гарячу воду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: