У Львові чоловік намагався повіситися на світлофорі (відео)

630_360_1479379952-7321
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У Львові, на вулиці Городоцькій, перехожі та поліція врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Повідомляється, що на вулиці Городоцькій патрульні побачили біля світлофору людей і автомобіль, який стояв поперек дороги. Не гаючи часу, вибігли з автомобіля і побачили жахливу ситуацію – перехожі знімали із світлофора чоловіка, який висів на шнурку. Вони з допомогою запальнички перепалили мотузку та опустили його на землю. Інспектори одразу розрізали мотузку на шиї та зрозуміли, що чоловік помирає. Ні секунди не вагаючись, почали надавати допомогу. У потерпілого слабшало дихання і серцебиття, закочувалися очі і він втрачав свідомість.

Інспектор Володимир Пацій поклав його на бік та почав надавати допомогу. Також патрульні забігли до найближчої аптеки і взяли нашатирний спирт, відтак кілька разів приводили до свідомості чоловіка. До приїзду карети швидкої допомоги усі процедури довелося проводити кілька разів.

«Завдяки своєчасній допомозі чоловік залишився живим, дякуємо небайдужим громадянам, які не пройшли повз та негайно кинулися на допомогу, а також патрульним, які врятували чоловіка», – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: