До України прибув новий глава ОБСЄ

1547562537-367

Словацька Республіка, яка нині головує в ОБСЄ, підтримує суверенітет, територіальну цілісність, незалежність України та одним з пріоритетних питань в роботі визначає розв'язання кризи на сході України.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак під час зустрічі з міністром закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірославом Лайчаком, який головуватиме в ОБСЄ в 2019 році, повідомляє прес-служба оборонного відомства.

«Особливо хочу подякувати за визначення питання «розв’язання кризи в Україні та довкола неї» одним із ключових завдань для ОБСЄ у 2019 році», – сказав Полторак.

Зазначається, що український міністр оборони обговорив з Мірославом Лайчаком успішне співробітництво між оборонними відомствами України та Словацької Республіки, зокрема в частині щодо налагодження воєнно-політичного діалогу, регіонального співробітництва, участі Словацької Республіки у трастових фондах НАТО на підтримку України з протимінної діяльності, а також медичної реабілітації військовослужбовців Збройних сил України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: