Видворена з Росії львівська любителька «русского мира» скоро буде у Харкові

1

Львів’янку Олену Бойко, відому своїми антиукраїнськими поглядами, депортували з Росії. Невдовзі вона буде у Харкові.

Про це стало відомо  із дописів головного редактора PolitRussia Руслана Осташка.

«У Білгород везли два судові пристави з Москви. Там зустріли два місцевих судових пристави і учотирьох доставили її на кордон. Це все-таки були наші російські судові пристави. Олена в результаті побачила їх посвідчення», – написав Осташко.

Ще у грудні минулого року Преображенський суд Москви визнав Бойко винною в порушенні правил перебування на території країни, оштрафував на 5 тисяч рублів і прийняв рішення про видворення за межі Російської Федерації. Суд встановив, що Бойко незаконно перебувала в Росії з літа 2016 року.

Увесь цей час Бойко перебувала в центрі тимчасового утримання іноземних громадян і осіб без громадянства.

Українська журналістка Олена Бойко (справжнє прізвище - Віщур) приїхала в Росію в березні 2016 року для участі в телеефірах у якості експерта. Вона неодноразово була гостем політичних ток-шоу, де під оплески аудиторії критикувала чинну владу України, зокрема президента країни Петра Порошенка, а також висловлювала підтримку так званим Донецькій і Луганській «народним республікам».

Згідно із свідченнями ще однієї прихильниці «русского мира» і подруги Бойко Ксенії Шкоди, «журналістку» забрали до поліцейського відділу після чергової скарги сусідів на п’яний дебош у її квартирі.

З початку 2018 року сусіди 6 разів скаржилися на Бойко через нічних посиденьки і дебоші. При цьому квартира, яку орендувала львів’янка, вважається «антисоціальною» і знаходиться на замітці в поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: