Мешканці скаржаться на відсутність автобусів, які курсують до Зимної Води

1350713_main.mp4

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА може розірвати договір з перевізником через неналежне обслуговування маршруту №156 Львів-Зимна Вода.

 

Про це ІА Дивись.info повідомив т.в.о. голови комісії дорожнього господарства транспорту та зв’язку громадської ради при Львівській облдержадміністрації, мешканець Зимної Води Андрій Шуба.

За його словами, восени на обслуговування маршруту №156 Львів-Зимна Вода подавалося два претенденти, попередній перевізник — ПП «Шлях-Авто» та «Миколаївське АТП-14627».

«У кінцевому результаті у конкурсі перемогло "Миколаївське АТП". Проте вони не виконують своїх обов'язків. Виявилось, що "Миколаївське АТП" не має в наявності свого транспорту, і шукають наразі, кого б взяти в оренду на своїх умовах», - розповів Андрій Шуба. Андрій Шуба зазначив, що у зв'язку з незадовільною роботою з перевізником можуть розірвати договір на обслуговування цього маршруту.

«Наразі є діючий перевізник, який виграв конкурс. Але для того, щоб розірвати договір, повинні бути свого роду підстави», - сказав Шуба. Також він додав, що на найближчій сесії депутати Зимноводівської сільської ради ОТГ будуть піднімати питання щодо врегулювання роботи 156 маршруту.

«Є депутатська комісія, яка буде цим займатися, потім я їх всіх зберу і буду ставити питання, як вони бачать вирішення проблеми. Після чого можна ставити питання на сесії щодо розірвання угоди з перевізником, і тоді будемо робити додаткову угоду з перевізником. Думаю, питання щодо роботи № 156 протягом місяця має врегулюватися», - зазначив Андрій Шуба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: