Завтра у Львові відбудеться аукціон на підтримку ветеранів АТО

мрія на всіх

Завтра, 19 січня, у Львові відбудеться благодійний фестиваль на підтримку гірських походів ветеранів АТО, які отримали важкі поранення.

Організатори заходу повідомляють, що впродовж дня у кінотеатрі Lviv Film Center  відбуватиметься відкритий ярмарок, презентація книги про жінок на війні «Дівчата зрізають коси» Євгенії Подобної, майстер-клас з сальси та благодійний показ фільму «Позивний Бандерас».

У повідомленні йдеться, що вхід на ярмарок вільний, а вартість квитка в кіно – 50 грн.

Зазначається, що благодійний фестиваль триватиме з 11:00 до 19:00 у кінотеатрі Lviv Film Center, що на вул. Володимира Великого 14а.

Партнери події є Veterans GO, Школа професійного лідерства УБД, Львівський центр надання допомоги УБД, Lviv Film Centr, On3wheels (На трьох колесах).

«Наша мета – допомогти подорожувати і вести активний спосіб життя учасникам АТО на візках. Усі кошти під час акцій будуть зібрані для організації походу у гори ветеранів АТО різних груп інвалідності на спеціальному візку. Ми плануємо зробити такий похід для ветеранів АТО у партнерстві з On3wheels, які впродовж двох років організовують гірські подорожі для людей з інвалідністю», - повідомляють представники Veterans GO.

Програма:

11:00 - Офіційне відкриття ярмарку
12:00 - Презентація книги про жінок на війні  «Дівчата зрізають коси»
14:00 - Старт аукціону в кіно-залі для всіх охочих
14:00-19:00 - Анімаційна зона для дітей учасників заходу (орена блейдів, вплітання канікалону у волосся, малювання та перегляд мультфільму)
15:00 - Безкоштовний майстер-клас з сальси
16:00-17:00 - Консультації представників Львівського центру надання допомоги УБД щодо допомоги у  відкритті власної справи
16:00-17:00 - Волонтерська благодійна кухня, частування та розмови з ветеранами
17:00 - Показ фільму «Позивний Бандерас» (16+)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: