В Сумах під час богослужіння у соборі УПЦ МП стався вибух (фото)

623f33b-ssu-ss
ФОТО - прес-ценрт СБУ

Подія сталася вчора о 19.24 в Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

До поліції звернувся служитель Спасо-Преображенського кафедрального собору і повідомив, що на вході в приміщення невідомі кинули шашку, яка і зірвалася.

Про це повідомляють у поліції Сумської області.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби. З’ясували: предмет, що вибухнув , виявися не шашкою, а піротехнічним засобом для гри в страйкбол споряджений зернами кукурудзи.

Поліція спільно з працівниками СБУ встановили двох осіб, яких підозрюють у вчиненні хуліганських дій у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Обидва - молоді люди, жителі Сум. Наразі з ними проводять відповідні слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження.

За даними НП, у одного із молодиків правоохоронці при особистому огляді вилучили піротехнічний засіб, аналогічний тому, що був використаний у соборі по вул. Соборній.

 

Приміщення не пошкоджено, потерпілих не має. По даному факту в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею " Хуліганство".

Предстоятель блаженніший митрополит Епіфаній та інші офіційні представники Церкви неодноразово підкреслювали неприпустимість актів насильства на ґрунті міжконфесійних відносин. Вони завжди наполягали на тому, що підкреслювали неприпустимість актів насильства на ґрунті міжконфесійних відносин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: