У ДСНС Львівщини представили нового очільника

8fde51c6-30d9-426d-9794-afa3797ab6ca

Перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький представив колективу начальника Головного управління у Львівській області.

Про це йдеться на сайті ГУ ДСНС у Львівській області.

Олег Мельчуцький ознайомив особовий склад Головного управління з наказом Голови Служби.

«Наказом Голови ДСНС України №32 від 22 січня 2019 року звільнити з посади заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям та призначити на посаду начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Кагітіна Юрія Івановича».

Начальник Головного управління Юрій Кагітін подякував за надану довіру. «Я обіцяю зберегти й виконувати усі традиції, які запровадив Сергій Юрійович Дмитровський. На Львівщині працює згуртований колектив професіоналів. З ними однозначно легко виконувати усі завдання за призначенням. Переконаний, що наш гарнізон буде одним із найкращих в Україні »,- наголосив Юрій Іванович.

Кагітін Юрій Іванович з 1994 по 1997 був курсантом Львівського пожежно-технічного училища МВС України.

З липня 1997 року прийнятий на службу начальником караулу 25-ї самостійної державної пожежної частини м. Жовква Управління державної пожежної охорони Управління МВС України у Львівській області.

За період роботи в системі пожежної охорони обіймав посади начальника караулу, заступника, а потім начальника частини, начальника Личаківського районного відділу м. Львова Головного управління МНС України в Львівській області, заступника начальника Головного управління Держтехногенбезпеки у Львівській області, а потім Головного управління ДСНС України у Львівській області.

З лютого 2017 року й до сьогодні обіймав посаду заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: