У кінотеатрах України показуватимуть класику аніме (відео)

1507481511_djgm2d3e42p9gfqobg6lwk2svw2
uakino.club

Окрім столиці, покази пройдуть і у львівських кінотеатрах.

Про це повідомляє Укрінформ.

У повідомлені йдеться, що кінокомпанія KyivMusicFilm запускає в український прокат покази робіт знаменитої японської анімаційної студії Studio Ghibli. Першим стане всесвітньо відоме аніме “Віднесені привидами” Хаяо Міядзакі.
“Покази аніме стали логічним продовженням нашого розвитку як дистриб’ютора, який намагається тримати руку на пульсі актуального кіно. Ми розуміємо, що альтернативний кіноконтент – це не лише фільми про музику чи живопис. Ми постійно намагаємося вийти за горизонти власних інтересів і охопити нову
аудиторію”, – розповіла представниця KyivMusicFilm Аліка Харченко.

Нагадаємо, що мультфільм “Віднесені привидами” розповідає про пригоди дівчинки Чіхіро у спустошеному місті. Стрічка стала однією з найуспішніших робіт за всю історію студії Гіблі, а також отримав премію Оскар та «Золотого ведмедя» на Берлінському кінофестивалі.

"На українські екрани мультфільм вийде 7 лютого. Покази пройдуть у столичних кінотеатрах «Київ» і «Жовтень», мережах кінотеатрів «Батерфляй» і «Планета кіно». Крім столиці, “Віднесені привидами” покажуть у Львові, Одесі, Харкові та Сумах", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що KyivMusicFilm планує також представити у Україні такі стрічки, як “Мій сусід Тоторо”, “Мандрівний замок” і “Принцеса Мононоке”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: