Львівщина поглиблює співпрацю із Луганською та Донецькою областями

0
Фото: open mind

Сьогодні, 24 січня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації зустрівся із представниками готельного-ресторанного бізнесу з Луганської та Донецької областей для налагодження співпраці у туристичній сфері.

Про це повідомляють у ЛОДА.

«Для Львівщини туристично-готельний сектор та розвиток курортів – це спосіб донести до іноземного туриста, що Україна безпечна для відвідин. У цьому сегменті економіки є багато креативних, багатих на ідеї,  ініціативних людей, тому вкрай важливо таких людей підтримати. Адже саме вони будуть творцями розвитку держави.  Окрім того, варто поміркувати про спільні проекти. Це дасть значний поштовх для розвитку наших регіонів», - розповів перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

У повідомленні йдеться, що під час розмови сторони порушили питання започаткування власної справи у сфері агротуризму учасниками АТО, поглиблення співпраці у гастротуризмі, ознакуванні веломаршрутів та створенні мобільних додатків для подорожей.

«Ідея візиту на Львівщину  - безпрограшна, адже  Львівська область  – це осередок гостинності в Україні, тож для нас вкрай важливо побачити та навчитись сучасним механізмам підприємницької діяльності. Перейняти ваш досвід та втілити його у своєму регіоні – це шлях не лише до відновлення території після війни, а й розвиток загалом. Після втрати значної частини промисловості, саме туризм може стати тим майданчиком, на якому відбудеться соціалізація населення та зміцнення економіки», - наголосила cпеціаліст з розвитку бізнесу Ольга Логвін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: