На Ukrainian Fashion Week пропагуватимуть «свідому» моду

630_360_1548397904-124

У Києві з 1 по 5 лютого відбудеться Ukrainian Fashion Week FW19-20, на якому 50 українських брендів представлять свої нові колекції.

Як повідомляють організатори, Ukrainian Fashion Week проголосив «sustainability» одним зі своїх стратегічних пріоритетів ще минулого року. В сезоні осінь-зима 19-20 вони продовжать рух у цьому напрямку і представлять серію проектів, присвячених концепції «свідомої» моди. У них дизайнери за допомогою своїх колекції міркують про те, як бездумне споживання призводить до занепаду природи.

Також у межах Тижня відбудеться презентація проекту BE SUSTAINABLE! від Sustainable Fashion Pad – першої української платформи про свідому моду. В його межах пройдуть воркшопи, лекції, public talks, а також будуть експоновані луки з колекцій дизайнерів, що підтримують принципи sustainable fashion.

«Потужним трендом останнього часу став динамічний розвиток креативних індустрій. Ukrainian Fashion Week був і залишатиметься однією з найважливіших платформ, яка щосезону демонструє високий рівень розвитку цих галузей в Україні. Ukrainian Fashion Week продовжує бути місцем численних крос-дисциплінарних експериментів. Місцем колаборацій та взаємонатхнення. Кіно, візуальне мистецтво, хореографія, IT-технології, sound-дизайн, media art комфортно почуватимуться на fashion-території та дивуватимуть найнесподіванішими альянсами і релізами», – говорить генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук.

Крім показів, на тижні моди відбудуться презентації, лекції, воркшопи за участі дизайнерів та інших фахівців модної індустрії, а також спеціальні арт-проекти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: