Порубана машина і вкрадені гроші: у Києві побили журналістів (фото)

24.01.2019stopkorupzija

Поліція розцінює напад на знімальну групу «Стоп корупції» на Видубичах у Києві як розбій, сімох осіб, які назвалися охоронцями, допитають.

Про це повідомляє УП.

У четвер ввечері на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Промислова у Голосіївському районі група невідомих на кількох автомобілях з іноземною реєстрацією пошкодили сокирою їхню машину, застосували аерозольні балончики, побили журналіста та забрали сумку з грішми та речами.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

«Для розшуку транспортних засобів, які вказав заявник, у столиці ввели план «перехоплення», а відтак орієнтовано всі наряди поліції. На місці події працює слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції, наряди патрульних та спецпризначенці», – повідомило МВС близько 8 ранку.

«За словами потерпілих, один із транспортних засобів після нападу поїхав у бік міста, однак згодом повернувся на огороджену територію. Тож спецпризначенці зайшли туди і виявили сімох осіб, які назвалися охоронцями. Усіх їх доставлятимуть до управління поліції для надання пояснень», – заявило відомство.

Правоохоронці проводять огляд місця події та інші слідчі дії – зокрема перевірять інформацію потерпілих про те, що під час нападу вони чули постріли.

За фактом події відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За вчинення такого правопорушення передбачено від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, координатор проекту «Стоп корупції» Роман Бочкала заявив, що на його журналістів, які знімали видобуток піску на Видубичах, напали незаконні добувачі піску: одному журналісту вибили зуба, оператору завдали травму голови, авто порубали сокирою, вкрали речі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: