У Львові відбудеться концерт, присвячений 140-річчю від дня народження Людкевича

unnamed (1)

Сьогодні, 25 січня, у Палаці Потоцьких відбудеться концерт, присвячений 140-річчю від дня народження композитора Станіслава Людкевича. Початок концерту о 17.00 год.

Сьогодні, 25 січня, у Палаці Потоцьких відбудеться концерт, присвячений 140-річчю від дня народження українського композитора Станіслава Людкевича. Початок концерту о 17.00 год.
Про це з посиланням на Львівську ОДА повідомляє Укрінформ.

“У п`ятницю, 25 січня, відбудеться "Музична вітальня Станіслава Людкевича" з нагоди 140-річчя великого композитора. В межах святкового вечора прозвучать фортепіанні перлини, солоспіви, хорові обробки коляд в аранжуванні для хору й струнного оркестру та інші яскраві твори Людкевича”, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що львів'яни матимуть змогу почути такі композиції, як «Піду, втечу» (слова Олександра Олеся), «Як любо» (слова Олександра Олеся), романси, баркаролу, лемківську польку для фортепіано, марш з опери «Бар-Кохба» для фортепіано в чотири руки, елегію для струнного квартету Євгена Станковича, елегію пам’яті Станіслава Людкевича для струнного квартету, а також хорові обробки коляд в аранжуванні для хору й струнного оркестру Володимира Пасічника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: