Вибух на вулиці Патона у Львові: мешканці залишилися без води та опалення (фото)

0-02-04-486a5d19a5a4740c69319c84ea9464e69c2b74283f96f1daef154eb16d57d604_full

Учора, 24 січня, о 18.36, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення вибух у підвальному приміщенні житлового дев‘ятиповерхового будинку на вулиці Патона у Львові.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

На місце події оперативно прибули вибухотехніки, працівники Залізничного відділу поліції та патрульної поліції, а також рятувальники та працівники інших служб.

Встановлено, що сантехнік, 37-річний львів’янин у підвальному приміщенні проводив технічні роботи, під час яких стався вибух. Його доставлено в медичний заклад для надання допомоги.

З метою безпеки, з під‘їзду будинку, під яким стався вибух у підвалі, евакуйовано мешканців.

На місці працювали правоохоронці, які мають встановити усі обставини події.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Натомість у Львівській міській раді заявили, що на вул. Патона, 27, де трапився вибух невідомої речовини, загроз обвалу нема. Вибухом частково пошкоджено підвал і підлогу квартири на першому поверсі. Чоловіка, який проводив роботи, госпіталізували. Його життю нічого не загрожує.

Сьогодні у будинку проведуть додаткове обстеження. Про це повідомила голова Залізничної РА Ірина Джурик.

«На вул.. Патона, 27 трапився вибух. Це будинок ОСББ. За дорученням голови ОСББ проводили ремонтні роботи з опалення у підвалі будинку. Зірвалась ємкість з невідомою речовиною, в наслідок якої виникла пожежа, пошкоджено 7 перегородок у підвалі. Завдано шкоду квартирі на першому поверсі. Цього працівника, що проводив роботи, госпіталізували. Загроз життю нема.

Через цей вибух трапився порив водопроводу. Зараз мешканці без води і без опалення в одному під’їзді. Несучих стін у будинку не пошкоджено, загроз пошкодження чи обвалу будинку нема.

Ємкість пожежники витягнули на поверхню. Яка це речовина — не відомо.

Мешканці не постраждали.

У будинку буде проведено додаткове обстеження і відновлено подачу опалення та холодної води», — повідомила Ірина Джурик, голова Залізничної районної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: