На Львівщині побили патрульного поліцейського під час виконання службових обов`язків

630_360_1479379952-7321
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Вчора, 26 січня, близько 22:00 на кільцевій дорозі між Рудно і Рясною Руською стався прикрий інцидент.

Як розповіли кореспонденту Дивись.Іnfo в патрульній поліції Львова, правоохоронці зупинили позашляховик, бо він рухався без увімкнених фар ближнього світла. За кермом була жінка, у салоні знаходився чоловік. Пасажир почав агресивно себе поводити, ображати патрульних, а згодом, вдарив одного із правоохоронців кулаком в лице. Чоловіка затримали і доправили у Шевченківський відділ поліці.
Патрульний, із підозрою на черепно-мозкову травму, звернувся до лікарів. 

«Щодо даної ситуації, то і справді відбувся конфлікт. Патрульний поліцейський звернувся до медичного закладу за фактом нанесення йому тілесних ушкоджень. З цього приводу призначене службове розслідування», - прокоментувала кореспонденту Дивись.Іnfo керівник прес-служби патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

Шевченківський відділ поліції вніс запис в єдиний реєстр досудових розслідувань по ч.2 ст.345 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків)

Водночас, журналістка Вікторія Балицька у соцмережах повідомила, що побиття сталося під час перевірки автомобіля BMW X5, і за її даними, нападник - це працівник Верховної Ради України, а за кермом була донька чиновника.

Однак, у патрульній поліції дану інформацію не коментують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: