У четвер завершується реєстрація на пробне ЗНО

DSC_0907_1540375861_613x407.645_3_0

31 січня завершується реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Про це розповіла директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, передає кореспондент Дивись.info.

« Вже 12955 цьогорічних випускників будуть мати можливість пройти таку процедуру оцінювання», – розповіла Любомира Мандзій.

16 березня відбудеться пробне ЗНО з української мови і літератури, а
23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Нагадаємо, що пробне ЗНО не є обов’язковим і є платною послугою. Таке оцінювання проводять для того, щоб усі охочі могли ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. А результати пробного ЗНО ніяк не впливають на підсумки основної сесії.

«Процедура пробного ЗНО на 90% ідентична з  основною сесією. Єдина відмінність, що під час основної сесії є працівники поліції з металошукачами і бланки забираються на перевірку. На пробному тестуванні цього немає. Бланки учасники забирають з собою  і можуть їх самі перевірити. Потім можна внести ці результати у базу центру і отримати свій результат порівняно з іншими учасниками, побачити свій рейтинг», - розповіла директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: