Стало відомо, коли Україна виступить на Євробаченні-2019

0010c30a-500
Фото з відкритих джерел

Україна виступить в другій половині першого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення-2019, який пройде в ізраїльському місті Тель-Авів.

Про це з посиланням на офіційний сайт Євробачення повідомляє Укрінформ.

«В ізраїльському Тель-Авіві відбулося жеребкування міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Усі 42 держави-учасниці були розподілені в перший або другий півфінал. Окрім цього, кожна країна дізналася, в якій половині цього пісенного шоу виступатиме її представник. Україна виступить у другій половині першого півфіналу», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що перед Україною виступатиме Бельгія, а після неї – Угорщина та Греція, яка закриє перший півфінал. Росія також потрапила в другий півфінал.

Нагадаємо, що цьогоріч міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде в Тель-Авіві завдяки минулорічній перемозі ізраїльської співачки Нетти Барзілай. За підсумками кожного з півфіналів (14 та 16 травня) по 10 країн потраплять у фінал, який пройде 18 травня.

Як відомо, в Україні національний відбір до цьогорічного Євробачення пройде 9, 16 та 23 лютого. На ньому змагатимуться 16 учасників

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: