В Україні знизився рівень безробіття (деталі)

thumb-item-523x340-2fb3
Фото з відкритих джерел

За минулий рік в Україні стало на 45 тисяч менше безробітних.

Про це повідомляє Укрінформ.

Відтак, порівняно з 2017 роком, кількість безробітних українців, які перебували на обліку, зменшилася на 45 тис. осіб.

"2018 рік показав нам, що на ринку праці України є стабільність, навіть зрушення до покращення ситуації у деяких напрямках. Станом на 28 січня 2019 року на обліку держслужби зайнятості перебуває 340 тисяч українців, що на 45 тисяч менше, ніж минулого року", - повідомив в.о. голови Держслужби зайнятості України Валерій Ярошенко.

Зазначається, що за 2018 рік чисельність зайнятого населення в Україні збільшилась на 185 тисяч: станом на сьогодні це 16 мільйонів 400 тисяч працівників.

Ярошенко також повідомляє, що Держслужба зайнятості за 2018 рік осучаснила форми і методи своєї роботи. За рік роботи "гарячої лінії" служби було опрацьовано 25 тисяч звернень. На новому інтернет-ресурсі зареєстрували електронні кабінети 93 тисячам роботодавців та 88 тисячам пошукачів роботи. З’явилася можливість дистанційної реєстрації до електронної черги через будь-який ґаджет.

"Працівники служби зайнятості України почали розміщувати відеорезюме пошукачів роботи, а також відеопрезентації підприємств у Фейсбуці - ефективній платформі зв'язку", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: