На Львівщині втомилися боротися з розкраданням бюджетних коштів

IMG_1655

У 2018 році правоохоронці Львівщини скерували до суду лише 14 обвинувальних актів щодо незаконного заволодіння бюджетними коштами, тоді як у 2017 році таких було 36.

2018 року правоохоронці Львівщини скерували до суду лише 14 обвинувальних актів щодо незаконного заволодіння бюджетними коштами, тоді як у 2017 році таких було 36.

Про це під час координаційної наради керівників правоохоронних органів повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Дивись.info.

За його словами, середня сума збитків у таких провадженнях становить від 5000 до 7000 гривень.

«Незважаючи на збільшення кількості завершених кримінальних проваджень у бюджетній сфері майже на 17%, до суду не скерували жодного обвинувального акту слідчі Сихівського, Новороздільського та Червоноградського відділів поліції. Сихівський відділ поліції вів 6 кримінальних проваджень. Слідчі витратили час на їхнє розслідування, але яка результативність? Три кримінальні провадження закриті. Кому потрібна така робота цілого відділу поліції у бюджетній сфері? Якщо у Львові такі злочини не розслідуватимуть, то що ми можемо хотіти від сільських районів?» – заявив Юрій Квятківський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: