«Ти ще кров’ю не харкав»: у Кам’янці-Бузькій побили суддю

1
Маркіян Самсін.

Сьогодні, 31 січня 2019 року, під час засідання ВРП терміново розгляне повідомлення про напад на в.о голови Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області Маркіяна Самсіна.

Про це повідомляє сайт Судова влада України.

30 січня до ВРП надійшло повідомлення в.о. голови Кам'янка-Бузького районного суду Самсіна, у якому він повідомляє, що 27 січня 2019 року до нього підійшли особи, одна з яких неодноразово  була судима Кам’янка-Бузьким районним судом. «Один з них висловився на адресу судді: «Ти ще кров’ю не харкав», - вказано у повідомленні.

Після цього, за словами судді, чоловіки напали на суддю, побили та зламали ліву ногу.

На місце події приїхали працівники поліції, проте правопорушники не були затримані працівниками поліції на місці. Після цього суддю було доставлено до Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні, де судді надали допомогу.

Маркіян Самсін зазначає, що 28 січня він звернувся в чергову частину Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області із письмовою заявою про вчинення щодо нього кримінального правопорушення.

28 січня кримінальне провадження було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: